Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop: Beverwijkse chocolade maken

24 oktober | 11:00 - 16:00

- 10 euro

Met de ontwikkeling van de industrie groeide het aantal inwoners en de welvaart in de IJmond gestaag. Mensen kregen meer vrije tijd en meer te besteden. De markt speelde hier handig op in en de delicatessenzaken, patisserieën en restaurants schoten als paddestoelen uit de grond. Tegenwoordig is er echter zelfs een groot personeelsgebrek in deze sector.

Culinair Centrum Beverwijk levert een wezenlijke bijdrage aan dit probleem door, op hoog niveau, verkorte opleidingen aan te bieden voor volwassenen die zich willen omscholen tot kok of patissier of zich willen specialiseren in Kaas, Wijn, Gastronomie of de Chemie van het koken. Voor liefhebbers biedt CCB kookworkshops, personeelsuitjes en teambuildingsessies.

Tijdens de Week van de Industriecultuur kan je kennismaken met CCB en een workshop chocolade volgen. Het verwerken van chocolade vereist een bijzondere techniek die tijdens de workshop uitvoerig wordt behandeld. Uiteraard ga je met een doosje zelf gemaakte bonbons naar huis!

Minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.
Er is een workshop om 11.00 uur en om 13.30 uur. Duur workshop is 2,5 uur.

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
10 euro
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Culinair Centrum Beverwijk
Wijkermeerweg 70
Beverwijk, 1948 NX Nederland

Organisator

Industriecultuur.nl
Website:
www.industriecultuur.nl

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
10 euro
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Culinair Centrum Beverwijk
Wijkermeerweg 70
Beverwijk, 1948 NX Nederland

Organisator

Industriecultuur.nl
Website:
www.industriecultuur.nl