Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Reizigers | Nacht van de Vrede

26 oktober 2017 - 28 oktober 2017

- 15 euro

Theatraal-muzikaal avontuur in Pakhuis de Vrede. Je vaart in de schemering naar Pakhuis de Vrede. Daar meer je aan voor een verrassende reis vol theater, dans en muziek.

Pakhuis de Vrede binnenstappen is als wandelen door de geschiedenis. Er is veel gebeurd in dit machtige gebouw, dat precies honderd jaar bestaat. Het heeft oorlogen en branden doorstaan en er gaan zelfs verhalen over spookverschijningen. De theatraal-muzikale collagevoorstelling ‘Reizigers’ neemt je mee door die geschiedenis.

Speciaal voor deze voorstelling is het bezoekers toegestaan om dit industriële monument te betreden; normaal gesproken blijven de deuren gesloten. Momenten van verwondering op een heel bijzondere locatie. Tijdens de voorstelling wordt je meegenomen door 100 jaar geschiedenis en verhalen over De Vrede met dans, verwondering, muziek, zang en toneel.

Bestel uw kaarten op www.ifikz.nl/tickets

De provincie Noord-Holland is sponsor van Reizigers. De provincie zet in op industrieel erfgoed beleefbaar maken in het Noordzeekanaalgebied en wil leegstand en verval van industrieel, agrarisch en religieus erfgoed tegengaan. Met alleen restauratie en onderhoud is het niet altijd mogelijk om monumenten te behouden. Daarom zet de provincie ook in op het duurzaam gebruik van monumenten door herbestemming. De provincie heeft in 2013 en 2014 twee subsidies verleend om Meelfabriek de Vrede te herstellen. Daarnaast heeft de provincie in 2015 subsidie verleend voor de restauratie van Gebouw 197 (het huidige LAB 44) op het Hembrugterrein. Reizigers laat industrieel erfgoed beleven!

Gegevens

Begin:
26 oktober 2017
Einde:
28 oktober 2017
Kosten:
15 euro
Evenement Categorieën:
,

Organisator

I FIKZ
E-mail:
info@ifikz.nl
Website:
www.ifikz.nl

Locatie

‘Vertrekhal’ Middenweg Zaandam
Middenweg hoek Havenstraat
Zaandam, Nederland
+ Google Maps