Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek: Forbo Krommenie

25 oktober 2017 | 13:00 - 15:30

Sinds 1899 maakt men linoleum in Krommenie. De Nederlandsche Linoleumfabriek is inmiddels al lange tijd onderdeel van het internationale Forbo concern. Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Dit product, origineel uitgevonden in Schotland, is bijzonder milieuvriendelijk en slijtvast. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design is linoleum de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.

Kijkje in de fabriek
Speciaal voor Industriecultuur is het voor een select aantal bezoekers mogelijk om een kijkje te nemen in de fabriek. U zal worden ontvangen met koffie of thee, krijgt een algemene introductie en een bijzondere bedrijfsfilm te zien. Hierna volgt een rondleiding langs het productieproces, het magazijn en de showroom.

Bezoekers moeten minimaal 12 jaar oud zijn. Vanwege de wandeling over het terrein is het belangrijk dat u goed ter been bent.

 

Gegevens

Datum:
25 oktober 2017
Tijd:
13:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Forbo Krommenie
Industrieweg 12
Assendelft, 1566 JP Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 oktober 2017
Tijd:
13:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Forbo Krommenie
Industrieweg 12
Assendelft, 1566 JP Nederland
+ Google Maps