Zoek
Berichten Archief

De Achterhoek, Langs Industrieel Erfgoed – Wandelen met een App

Deze route is van 78 km speciaal samengesteld langs ‘Spannende Geschiedenis locaties’ en is samen met andere routes gebundeld in de App Spannende Geschiedenis routes (Gratis verkrijgbaar in de App store, de Google Play store)
Installeer de route met 1 druk op de knop en je hebt onderweg geen internet meer nodig. Volg de route en krijg alle informatie over de verborgen historische schatten in tekst, foto’s en audio of video.

De 19e eeuw staat in Nederland bekend als de tijd van de Industriële revolutie. Ook in de Achterhoek ontwikkelt de industrie zich snel. Kleinschalige werkplaatsen groeien uit tot grote fabrieken, het handmatig maken van producten wordt steeds meer vervangen door machinale productie. Op een aantal plekken in de Achterhoek zijn nog objecten te zien, die een grote rol hebben gespeeld in de industriële revolutie.

http://spannendegeschiedenis.nl/routes/langs-industrieel-erfgoed/langs-industrieel-erfgoed

Geef je reactie

Translate this page
    Translate to:

Meer Virtuele Fabriek
Industrieel Erfgoed en Kunst
Virtuele Fabriek op Flickr
www.flickr.com
Virtuele Fabriek's items Go to Virtuele Fabriek's photostream