Coronamaatregelen tijdens de Week van de Industriecultuur

Van 20 tot 24 oktober dit jaar vindt de Week van de Industriecultuur plaats in IJmuiden, Beverwijk en Zaanstad. Wij zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer een programma kunnen aanbieden! Een aantal van de activiteiten zijn echter wel aangepast, zodat u coronaproof kunt deelnemen.

Coronaproof, dat doen we samen

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen. Doet u met ons mee?

  • Neem altijd een mondkapje mee. Het kan zijn dat je deze bij sommige activiteiten verplicht moet dragen. Heb of draag je geen mondkapje bij een activiteit waar wij dit wel verplicht stellen? Dan kan je helaas niet deelnemen. 
  • Het aantal bezoekers per activiteit hebben we – waar nodig – aangepast, zodat we elkaar voldoende afstand kunnen garanderen. Wij rekenen op je begrip als je hierdoor wellicht een plekje misloopt bij een gewenste activiteit. Groepen zijn per activiteit nooit groter dan 40 personen (binnen) of 50 personen (buiten & boottochten).
  • Omdat we met kleine groepen werken: kom je onverwachts niet? Laat het ons weten of annuleer zelf je kaartje via de link zodat we er iemand anders blij mee kunnen maken.
  • Indien je een activiteit bezoekt waar wij handgel ter beschikking hebben gesteld, verzoeken wij je vriendelijk om hier gebruik van te maken.
  • Volg de aanwijzingen en instructies van de organisatie (herkenbaar aan de gele jassen) te allen tijde op.
  • Bij het reserveren van een kaartje vragen wij om meer contactgegevens dan voorheen, deze gegevens zijn nodig om eventueel contactonderzoek uit te voeren.

Testen voor toegang

Voor alle activiteiten (binnen en buiten) tijdens de Week van de Industriecultuur is een geldig coronabewijs nodig. Hierop zijn geen uitzonderingen te maken. Zie voor meer informatie www.testenvoortoegang.nl. Tijdens de Week zullen onze vrijwilligers bij aanvang de QR-codes + ID-kaart controleren. Wij vragen hiervoor jullie begrip en medewerking. Dit is de enige manier waarop wij dit jaar samen een verantwoorde Week van de Industriecultuur kunnen organiseren voor zo veel mogelijk mensen.

Verder vragen wij je om samen met ons de algemene richtlijnen van de RIVM te respecteren: 

  • Zorg voor goede hygiënemaatregelen.
  • Was regelmatig de handen.
  • Hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog.
  • Blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten.

Onvoorzienigheid

Omdat we niet in de toekomst kunnen kijken, kunnen we niet uitsluiten dat we bij eventuele aangescherpte maatregelen last minute een activiteit moeten aanpassen of zelfs annuleren. Wij zullen je daar gelijk van op de hoogte stellen en rekenen hierbij op uw begrip en flexibiliteit.

Indien u vragen heeft over ons Coronaprotocol, neem gerust contact met ons op.