Week van de Industriecultuur 2021

Ook dit jaar was het weer lang spannend of de jaarlijkse Week van de Industriecultuur zou doorgaan. Tijdens deze week zetten bedrijven hun deuren open en komen de historische verhalen van de industriële geschiedenis tot leven met behulp van theater en workshops in het Noordzeekanaalgebied. Maar met een aangepast en kleinschalig programma is er in de herfstvakantie van 20 tot en met 24 oktober toch van alles te doen in IJmuiden, Beverwijk en de Zaanstreek!

Programma

Op dit moment is de organisatie druk bezig met het ontwerpen van de nieuwe poster, het benaderen van onze partners en het ontwikkelen van de verschillende activiteiten die samen de Week van de Industriecultuur vormen. Gelet op de huidige corona-ontwikkelingen en onduidelijkheden rondom wel of niet versoepelen is dit een enorme uitdaging. Wij proberen een zo divers en aantrekkelijk mogelijk programma te realiseren maar vragen jullie begrip en geduld voor latere bekendmakingen dan anders en/of andere ongemakken.

Reserveren is meemaken

Het programma zal coronaproof gemaakt worden, daarom is er ruimte voor een kleiner publiek waarmee we samen de coronamaatregelen in acht nemen. Meer hierover en over het uitgebreide programma lees je later op onze website. Zodra er meer duidelijkheid is laten wij dat hier weten!