Reserveren kan nu!

De jaarlijkse Week van de Industriecultuur, waarin bedrijven hun deuren openzetten en de historische verhalen van de industriële geschiedenis tot leven komen met behulp van theater en workshops in het Noordzeekanaalgebied gaat door. Met een aangepast en coronaproof programma is er in de herfstvakantie van 9 tot en met 18 oktober toch van alles te doen in IJmuiden, Beverwijk en de Zaanstreek. Er zijn live activiteiten in kleine groepen én online programma-onderdelen, zodat we toch bij een aantal bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. 

Industriecultuur
De Week van de Industriecultuur nodigt bewoners en bezoekers uit tot het ontdekken van het bijzondere industriële landschap rond het Noordzeekanaal door middel van culturele en educatieve activiteiten. Dit jaar zetten we de schijnwerpers op creatieve bedrijvigheid, kunst, theater en we werpen een blik op mysterieuze industrieterreinen vanaf het water.

Coronaproof
Het programma is coronaproof, de activiteiten en groepsgrootte zijn hierop aangepast en er is veel in de buitenlucht te doen. Samen zullen we de coronamaatregelen in acht nemen, zodat we op verantwoorde wijze bij elkaar kunnen komen. Lees daarom van tevoren graag ons coronaprotocol op de website en neem altijd een mondkapje mee.