Opnieuw bedrijfsrondleiding bij TATA!

Na de bijzondere bedrijfsrondleidingen in 2015 en 2016 zal TATA ook deelnemen aan Industriecultuur IJmuiden 2017! Op 23 oktober opent het 96 jaar oude staalbedrijf haar deuren voor 50 bezoekers die een unieke ervaring staat te wachten.

Het staalbedrijf is onderdeel van het wereldwijde concern Tata. Tata Steel in IJmuiden produceert met name staal voor de verpakkingsindustrie, de automobielindustrie en de bouw. Het bedrijfsterrein is 750 hectare groot en er staan verschillende fabrieken uit verschillende perioden die uit ijzererts en kolen het eindproduct: rollen staal produceren.

Ter gelegenheid van Industriecultuur IJmuiden krijgt u de exclusieve gelegenheid om een kijkje te nemen in de bijzondere wereld van het staal maken! Kaarten voor dit bedrijfsbezoek zijn op een later moment op deze website te reserveren.